• ...előre kell gondolkodni, taktikát kialakítani, és mindig rugalmasnak lenni...
  • ... lenyugszik a szellem, és csak a víz meg a szél összhangjával együtt mozgó hajó van...
  • ...nem is beszélve a szél félelmetes erejének megéléséből.

Hatósági vizsgára felkészítő hajós tanfolyam, elméleti képzés - vitorlás tanfolyam 

vitorlás vezető oktatás
Két formában, két idő kihasználási metódussal, konzultációs formával tudsz az elméleti vitorlás tanfolyam képzésünkön részt venni.

Érdekel?
Tanulj velünk személyesen, vagy távoktatásban!
  E-learning távoktatási program: Ha ezt a felkészülési formát választod, akkor otthon a számítógép mellett készülhetsz az elméleti vizsgára (feltétel az otthoni internet kapcsolat). Ebben az esetben csak egyszer, az induláskor, találkozol személyesen a hajós iskola oktatójával.
FONTOS: A tanfolyam kezdetekor, amikor a szükséges papírokat elintézed, megkapod az oktatóprogramhoz a személyes belépési kulcsodat és megtanítunk a program használatára.
- Nyilvánvaló előny, hogy egy csomó utazást megspórolhatsz. Ugyanakkor tapasztalatunk szerint van az elsajátítandó tananyagnak néhány olyan részlete, ami nehezebben feldolgozható és időnként szakemberrel való konzultációt igényel. Továbbá a tantermi foglalkozásokon sok olyan információt, élményt kapsz, ami az egyéni felkészülést jelentősen megkönnyíti és egyben már előre mutat a gyakorlati ismeretekre is. 
fél e-learning vitorlás tanfolyam„fél” e-learning képzési formát: Talán ez a legoptimálisabb lehetőség arra, hogy elsajátítsd az anyagot. Ebben a programban 10 órát töltesz az oktatóval a tanteremben, A tananyag rögzítését, gyakorlását otthon, e-learning tudod megoldani. A 10 óra 4+3+3  bontásban kerül leadásra.

Az első alkalommal az adminisztráció és az orvosi vizsgálat után a HAJÓZÁSI SZAT nehezebb részei kerülnek ismertetésre.

A második alkalommal írunk egy tesztet az előző óra anyagából és megismerkedünk a géphajó és vitorlásismeretek közös anyagával.

A harmadik alkalommal próbavizsgát tartunk és ismertetjük a számítógépes vizsga menetét. 

A pontos időbeosztást, induláskor, a hallgatókkal egyetértésben döntjük el. 

Nálunk garantáltan sikeres leszel a vitorlás tanfolyamon. Ez közös érdekünk.


Fel↑